Qui som?

 

logo_irefEl GrupIREF és una associació sense ànim de lucre que promou el projecte Filosofia 3/18 que té com a referent el currículum conegut internacionalment com “Philosophy for Children”. El GrupIREF s’ha ocupat  de la traducció i adaptació del currículum i de la creació de nous programes, així com de la divulgació del projecte i de la formació dels ensenyants. Organitza seminaris, trobades, tallers, conferències i assisteix a Congressos o Jornades quan és requerit.

Fonamentalment organitza i imparteix cursos a partir de les peticions que provenen dels Plans de Zona del Departament d’Ensenyament, dels moviments de renovació pedagògica a les escoles d’estiu o de les mateixes escoles que ho consideren oportú. Ha col·laborat en projectes concrets al Museu d’Art de Catalunya, a la Fundació la Caixa, al Museu d’Història de Sabadell, amb el grup Ikertze de Donosti, entre d’altres.

A través de la Universitat de Girona imparteix el màster Filosofia 3/18 on line, que comenca la 7a edició al setembre de 2017.

El GrupIREF va néixer l’any 1987  i en els seus 25 anys el Consell Superior d’avaluació del Sistema educatiu amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona i del mateix GrupIREF va emetre  un informe molt positiu de la seva aplicación que trobareu aquí.

L’any 2014 va crear la marca FILOSCOLES que agrupa els centres educatius que han fet una aposta per l’ensenyament de qualitat i que aplica el Projecte Filosofia 3/18 a les seves aules i han volgut associar-se per formar una xarxes que consolidi el projecte i generi una comunitat de recerca entre els centres escolars.

Pensar amb el cinema .:. Pensar els drets .:. Pensem-hi  Copyright © GrupIREF 2013. Tots els drets reservats.
Tema Desk Mess Mirrored, modificat per Marcelo Aurelio. Il·lustració Clàudia de Puig Ripoll.

Instagram Twitter Facebook youtube    /   GrupIREF està vinculat a:  ICPIC IAPC sophia network Brila Federación Mexicana de Filosofía para Niños, A.C. CAT   ESP   ENG   Enllaços   Política de privacitat   Aviso legal   Política de cookies