Buscar
Filosofia 318

Claqueta (Infantil / Primària)

En aquesta línia de complementar el currículum i dotar als professors de més recursos d’aula, que comporten també una reflexió sobre els propis mitjans, anem creant alguns materials en forma de guies de pel·lícules.

El projecte Filosofia 3/18 parteix fonamentalment de la literatura com a font per a la reflexió filosòfica, però poc a poc hem anat introduint nous llenguatges com ara la pintura (també la fotografia a Pimi), la música i la poesia. I també el cinema. 

Les guies seran penjades periòdicament a la pàgina web del GrupIREF a l’apartat PER SER USAT i també actualitzades en aquesta pàgina. L’arxiu de les guies està organitzat per cicles: CURTMETRATGES, EDUCACIÓ INFANTIL, CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ  i CICLE SUPERIOR.

El projecte Filosofia 3/18 parteix fonamentalment de la literatura com a font per a la reflexió filosòfica, però poc a poc hem anat introduint nous llenguatges com ara la pintura a tots els nivells (també la fotografia a Pimi) i la música i la poesia a l’educació infantil i a primer cicle.

En aquesta mateixa línia, hem anat incorporant poc a poc el cinema.

Es tracta d’oferir recursos destinats a complementar alguns programes del curriculum, tot introduint el cinema a l’aula com a nou llenguatge, però també és una oferta de recursos per tothom que vulgui introduir el cinema a les aules més enllà de Filosofia 3/18.

Per infantil i primària hi ha la propostes: 

CURSOS Y TALLERES - Formació

EDUCACIÓ INFANTIL

Podeu descarregar les guies.

Cicle Inicial

Podeu descarregar les guies.

Cicle Mitjà

Podeu descarregar les guies.

Cicle Superior

Podeu descarregar les guies.
Filosofia 318