Buscar
Filosofia 318

Vídeo Per què Filosofia a l’escola?

Guió i direcció: Lluís Riera
Any: 2010

Comentaris de mestres i equips directius


“La Filosofia 3/18 és un projecte per desenvolupar el pensament crític, creatiu i curós. Això la converteix en una eina valuosa per al creixement personal i intel·lectual alhora que posa les bases per a una Ciutadania Activa i constructora del bé comú. A més, avui, s’ha convertit en un espai de desconnexió de les pantalles i generador del diàleg que encara li dona més sentit.”

Jordi N. – Escola Sadako (Barcelona)


“Faig una bona valoració perquè ha deixat un pòsit metodològic i conceptual que impregna tot el Projecte del centre.”

Patrici B. – Cooperativa el Puig (Esparreguera)

Els Alocs
“Una formació personalitzada que ajuda als centres en l’aplicació del projecte en comunió amb el propi projecte del centre. Valoro molt positivament. És un projecte transformador pedagògicament que ajuda a construir una manera de fer general”
Lluís R. – Els Alocs (Vilassar de Mar)

Princess Margaret
 “La meva valoració de la implementació del projecte Filosofia 3/18 al nostre centre és molt positiva. Hem passat per diferents moments i hem realitzat alguns canvis al llarg del temps per tal que el projecte estigui ben integrat al nostre plantejament pedagògic. I això sempre de la mà de GrupIREF que ens ha donat suport en tot moment.”

Gemma L. – Princess Margaret International School (Barcelona) 

INFORMES AVALUACIO

Informes avaluació 2012 / Es Pont / Argentona

Informe complet sobre l’avaluació del desenvolupament del projecte Filosofia 3/18 a diferents centres educatius de Catalunya.

Informe realitzat pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Abril 2012.

Informe complet sobre l’avaluació del desenvolupament del projecte Filosofia 3/18 a diferents centres educatius de Catalunya.

Informe realitzat pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Maig 2015.

Informe de recerca:
Què queda del que es va viure a l’escola?

La contribució del CEIP Es Pont.
Autora: Maribel Pomar – 2014

Informe avaluació del Projecte Filosofia 3/18 a Argentona

Informe avaluació del Projecte Filosofia 3/18 a Argentona
Filosofia 318