grupiref

 

PER ESTAR AL DIA DE TOTES LES NOVETATS, SEGUEIX-NOS A LES XARXES

Facebook GrupIREF Twitter GrupIREF Instagram GrupIREF

 

XXII CONFERÈNCIA FILOSOFIA 3/18 – ACTIVITAT VIRTUAL, OBERTA I GRATUÏTA

22 i 23 de maig de 2020 – VIRTUAL

Enguany no és a Girona. Enguany no podrem compartir l’esmorzar al fantàstic claustre de la Facultat de Lletres de la UdG, però ens podem trobar virtualment, i mantenint el format de sempre: divendres a la tarda, dissabte al matí!!

Us hi esperem a totes i a tots. Sabem que estem amb un alt grau de saturació de pantalles, però comptem amb vosaltres perquè creiem que és un tema central i que la Neus Sanmartí ens pot ajudar molt a pensar. Això serà divendres a la tarda. Dissabte, Irene de Puig ens parlarà sobre el nou material “De la Incertesa” i, compartirem experiències als voltants de l’avaluació vinculades a Filosofia 3/18, per després compartir reflexió en petits grups. 

Tot serà en obert, amb excepció de les comunitats de diàleg per pensar en la relació de l’avaluació i la Filosofia 3/18 a les quals esperem que us hi apunteu aquíFORMULARI PER PARTICIPAR DE LES COMUNITATS DE DIÀLEG i que les farem a través de la plataforma JITSI.

Aquesta inscripció no comporta cap cost. Només és amb finalitat organitzativa.

XXII CONFERÈNCIA FILOSOFIA 3/18 - ACTIVITATVIRTUAL, OBERTA I GRATUÏTA

 

ESCOLES

 

OFERTA PERMANENT

NOTA PER CONTINGÈNCIA COVID-19:
Les formacions en centres s’adaptaran a les condicions que indiqui el Govern de la Generalitat de Catalunya. La nostra intenció és continuar fent formacions presencials, amb totes les mesures de seguretat que calguin.

       PDF Oferta permanent a centres