Qui som?

logo_irefEl GrupIREF és una associació sense ànim de lucre, que promou el projecte Filosofia 3/18 que té com a referent el currículum conegut internacionalment com “Philosophy for Children”.

El GrupIREF s’ha ocupat  de la traducció i adaptació del currículum i de la creació de nous programes, així com de la divulgació del projecte i de la formació dels ensenyants. Organitza seminaris, trobades, tallers, conferències i assisteix a Congressos o Jornades quan és requerit.

Fonamentalment organitza i imparteix cursos a partir de les peticions que provenen dels Plans de Zona del Departament d’Ensenyament, dels moviments de renovació pedagògica a les escoles d’estiu o de les mateixes escoles que ho consideren oportú. Ha col·laborat en projectes concrets al Museu d’Art de Catalunya, a la Fundació la Caixa, al Museu d’Història de Sabadell, amb el grup Ikertze de Donosti, entre d’altres.

A través de la Universitat de Girona imparteix el màster Filosofia 3/18 on line, que ja es troba a la seva cinquena edició.

El GrupIREF va néixer l’any 1987  i el 2012, just quan en va fer 25, el Consell Superior d’avaluació del Sistema educatiu, amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona i del mateix GrupIREF, va emetre  un informe molt positiu de la seva aplicación que trobareu aquí

Pensar amb el cinema .:. Pensar els drets .:. Pensem-hi  Copyright © GrupIREF 2013. Tots els drets reservats.
Tema Desk Mess Mirrored, modificat per Marcelo Aurelio. Il·lustració Clàudia de Puig Ripoll.

Instagram Twitter Facebook youtube    /   GrupIREF està vinculat a:  ICPIC IAPC sophia network Brila Federación Mexicana de Filosofía para Niños, A.C. CAT   ESP   ENG   Enllaços   Política de privacitat   Aviso legal   Política de cookies