Oferta de formació

espiralL’oferta de formació es pot adaptar a les necessitats, característiques i temps disponible dels col·lectius a qui va adreçada. Serà diferent un curs o taller a una Escola Bressol, on podem adaptar horaris, que un curs obert a persones de diverses Llars.

A títol indicatiu fem una proposta, com ja diem adaptable a Escoles, CRP, Municipis, barris o interterritorial (Escoles Estiu, Jornades pedagògiques, etc.): Presentació del projecte i el material: 2 hores Taller d’iniciació:15 hores (12 presencials + 3 de treball personal distribuïdes en dos matins de dissabte, o bé quatre dies a la setmana amb sessions de 3 hores cadascuna) Assessoraments a centres: De 8 a 10 hores en horari a determinar. Diploma d’especialització en Ensenyar a Pensar a l’Escola Bressol (2-3 ANYS) – ON LINE que oferirà la UdG. Un semestre de gener a juny. Consulteu aqui. El preu de les sessions serà de 60 €/hora + desplaçament.

Pensar amb el cinema .:. Pensar els drets .:. Pensem-hi  Copyright © GrupIREF 2013. Tots els drets reservats.
Tema Desk Mess Mirrored, modificat per Marcelo Aurelio. Il·lustració Clàudia de Puig Ripoll.

Instagram Twitter Facebook youtube    /   GrupIREF està vinculat a:  ICPIC IAPC sophia network Brila Federación Mexicana de Filosofía para Niños, A.C. CAT   ESP   ENG   Enllaços   Política de privacitat   Aviso legal   Política de cookies