ESTADES FILOCREATIVES

Proposta educativa. Filosofia, filoactivitats, jocs, excursions, dinàmiques, piscina i moltes més activitats creatives entre els 8 i els 14 anys

ESTADES FILOCREATIVES - jocs, excursions, dinàmiques, piscina i moltes més activitats creatives ESTADES FILOCREATIVES - apropar la filosofia als més menuts ESTADES FILOCREATIVES - espai de complicitats i aprenentatge

Unes colònies per apropar la filosofia als més menuts i començar-los a estimular l’actitud crítica i reflexiva d’una forma distesa, divertida i creativa!

Les Estades Filocreatives són una activitat educativa que pretén crear un espai de lleure i filosofia per a infants, on a través de jocs, reptes, dinàmiques i diàlegs filosòfics els infants gaudeixin d’una experiència enriquidora i estimulant.

L’equip educatiu que realitza la proposta està format per docents, totes elles formades en el currículum de Filosofia 3/18 i alhora, amb formació específica en l’educació en el lleure.

Una proposta per a gaudir de 5 dies de jocs, excursions, dinàmiques, piscina i moltes més activitats creatives en un entorn ple de natura!

  1. Dates: del dilluns 26 al divendres 30 de juliol.
  2. Lloc: Casa de colònies Montpol, Lladurs.
  3. Pàgina web de la casa: http://www.casacoloniesmontpol.cat/
  4. Nombre de participants: 30
    (L’activitat està pensada per a poder-se realitzar amb un nombre reduït d’infants, per tal de poder fer un millor acompanyament de l’experiència.)
  5. Edats dels participants: des dels 8 anys fins al 14 (ambdues edats incloses)
  6. Preu: 240€ * (opció d’ajut econòmic).

Si esteu interessats en sumar-vos al projecte, podeu reservar la vostra plaça omplint el formulari de preinscripció.

Enllaç del formulari de preinscripció: https://forms.gle/Kqx2tKhvyMEXadg9A Per a més informació ens podeu contactar:

HORARI D’ACTIVITATS

 

EQUIP DE MONITORES I MONITORS:

Cristina Fernàndez (OTIS) - Coordinadora Cristina Fernàndez (OTIS) – Coordinadora
Soc la Cristina (1995), graduada en Filosofia, he cursat el màster de Formació del professorat de secundària per l’especialitat de filosofia i el màster de Direcció i gestió de centres educatius.
Actualment soc professora de Filosofia a l’Institut Montgrí, de Torroella de Montgrí.
També soc monitora i directora de lleure, fet que em permet participar en diversos projectes educatius i treballar en el món de l’educació des de diferents perspectives.

Crec fermament en l’educació en el lleure com a espai des d’on aprendre significativament en comunitat, és per això que m’il·lusiona tirar endavant aquesta proposta educativa de fusionar el món del lleure i la filosofia.

 

 

Marta HornoMarta Horno

Em dic Marta (1991) i sóc professora de Filosofia d’ESO i batxillerat. Titulada en direcció i monitoratge de lleure, he cursat els graus de Comunicació Audiovisual, Filosofia i Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, així com també m’he format en el camp del teatre d’intervenció social.

Trobo que les Estades FiloCreatives són una excel·lent oportunitat per tal que menuts i joves gaudeixin jugant, imaginant, pensant. De forma conjunta i en un entorn natural privilegiat. Som-hi!

 

 

Marina ClotetMarina Clotet
Soc la Marina (1995), graduada en Humanitats i Màster de Formació de Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat. Em fa molta il·lusió ser participar de les Estades Filocreatives perquè aquestes proposen la unió de les tres coses que més m’agraden: la natura, el lleure i la filosofia.

He estat monitora de lleure durant molts anys i actualment sóc professora d’ESO i Batxillerat a l’Escola Súnion, a Barcelona. Fins ara, l’educació en el lleure i la filosofia sempre havien anat per camins separats però ara sembla que volen trobar-se i estic entusiasmada per aquest descobriment!

 

 

 

Laia CosLaia Cos
Sóc professora de Filosofia d’ESO i Batxillerat. Titulada en direcció i monitoratge de lleure, he cursat la llicenciatura de Filosofia i Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, així com també m’he format en el camp del teatre, música i belles arts (UB).

M’encanta viatjar i ser part de comunitats que pensen i creen amb il·lusió per la infància. Les estades filocreatives em semblen ideals per descobrir més preguntes i aprenentatges valuosos per créixer!