ESTADES FILOCREATIVES

Proposta educativa. Filosofia, filoactivitats, jocs, excursions, dinàmiques, piscina i moltes més activitats creatives entre els 8 i els 14 anys

ESTADES FILOCREATIVES - jocs, excursions, dinàmiques, piscina i moltes més activitats creatives ESTADES FILOCREATIVES - apropar la filosofia als més menuts ESTADES FILOCREATIVES - espai de complicitats i aprenentatge

Unes colònies per apropar la filosofia als més menuts i començar-los a estimular l’actitud crítica i reflexiva d’una forma distesa, divertida i creativa!

Les Estades Filocreatives són una activitat educativa que pretén crear un espai de lleure i filosofia per a infants, on a través de jocs, reptes, dinàmiques i diàlegs filosòfics els infants gaudeixin d’una experiència enriquidora i estimulant.

L’equip educatiu que realitza la proposta està format per docents, totes elles formades en el currículum de Filosofia 3/18 i alhora, amb formació específica en l’educació en el lleure.

Una proposta per a gaudir de 5 dies de jocs, excursions, dinàmiques, piscina i moltes més activitats creatives en un entorn ple de natura!

INFORMACIÓ SOBRE LES COLÒNIES:

  1. Dates: del dilluns 25 al divendres 29 de juliol.
  2. Lloc: Alberg Els Caus de Mura (Mura)
  3. Pàgina web casa: http://elscaus.org
  4. Nombre d’infants: 30
  5. Edats dels participants: dels 10 als 14 anys.
  6. Preu de les colònies: 275€ * (opció d’ajut econòmic)

Si esteu interessats en sumar-vos al projecte, podeu reservar la vostra plaça omplint el formulari de preinscripció.

Enllaç del formulari de preinscripció: https://forms.gle/T2eTHtPX2zf8wmKG6 Per a més informació ens podeu contactar:

HORARI D’ACTIVITATS

 

EQUIP EDUCATIU DE LES COLÒNIES:

Cristina Fernàndez (OTIS) - Coordinadora Cristina Fernàndez (OTIS) – Coordinadora
Soc la Cristina (1995), graduada en Filosofia, he cursat el màster de Formació del professorat de secundària per
l’especialitat de filosofia i el màster de Direcció i gestió de centres educatius.

Actualment soc professora de Filosofia d’ESO i Batxillerat, també soc monitora i directora de lleure, fet que em permet participar en diversos projectes educatius i treballar en el món de l’educació des de diferents perspectives.

Crec fermament en l’educació en el lleure com a espai des d’on aprendre significativament en comunitat, és per això que m’il·lusiona tirar endavant aquesta proposta educativa de fusionar el món del lleure i la filosofia.

 

Marta HornoMarta Horno

Em dic Marta (1991) i sóc professora de Filosofia d’ESO i batxillerat. Titulada en direcció i monitoratge de lleure, he cursat els graus de Comunicació Audiovisual, Filosofia i Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, així com també m’he format en el camp del teatre d’intervenció social.

Trobo que les Estades FiloCreatives són una excel·lent oportunitat per tal que menuts i joves gaudeixin jugant, imaginant, pensant. De forma conjunta i en un entorn natural privilegiat. Som-hi!

 

Marina ClotetMarina Clotet
Soc la Marina (1995), graduada en Humanitats i Màster de Formació de Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat. Em fa molta il·lusió ser participar de les Estades Filocreatives perquè aquestes proposen la unió de les tres coses que més m’agraden: la natura, el lleure i la filosofia.

He estat monitora de lleure durant molts anys i actualment sóc professora d’ESO i Batxillerat a l’Escola Súnion, a Barcelona. Fins ara, l’educació en el lleure i la filosofia sempre havien anat per camins separats però ara sembla que volen trobar-se i estic entusiasmada per aquest descobriment!

 

 

Mariona FarrerasMariona Farreras
Sóc la Mariona Farreras i actualment estic estudiant quart de Filosofia a la UB i treballant com a professora d’arts plàstiques al centre d’expressió i creació plàstica i artteràpia Taller dels Sentits (a Vilanova i la Geltrú) acompanyant infants i adolescents.

Aquest any, a més, tinc el plaer de poder col·laborar com a estudiant en pràctiques al GrupIREF i participar en la coordinació de les Estades Filocreatives d’aquest estiu 2022.

 

 

EQUIP DE COL·LABORADORES EDUCATIVES:

Laia CosLaia Cos
Sóc professora de Filosofia d’ESO i Batxillerat. Titulada en direcció i monitoratge de lleure, he cursat la llicenciatura de Filosofia i Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, així com també m’he format en el camp del teatre, música i belles arts (UB).

M’encanta viatjar i ser part de comunitats que pensen i creen amb il·lusió per la infància. Les estades filocreatives em semblen ideals per descobrir més preguntes i aprenentatges valuosos per créixer!

 

 

Glòria Arbonès i Marta MartíGlòria Arbonès i Marta Martí

Directora i formadora del GrupIREF, respectivament, donem suport, ajudem i col·laborem amb molta il·lusió en tot el que faci falta perquè aquest projecte de les Estades Filocreatives es consolidi com una opció de lleure potent i innovadora.