COLONIES FILOSOFIQUES

Fer filosofia és divertit. T’hi apuntes?

PLACES LIMITADES!!!


Vine a les primeres colònies filosòfiques de Catalunya on jugarem a pensar, crear, imaginar… mentre gaudim d’un entorn natural privilegiat.

INFORMACIONS:
Per a nenes i nens de 6 a 12 anys
Dates: 14 al 20 de juliol de 2019.
Lloc: Can Pere (St. Pere de Ribes) http://www.canpere.cat
Preu:
318€ (7 dies amb pensió completa)

Les colònies filosòfiques són un projecte educatiu que pretén combinar els valors de la Filosofia per a nenes i nens -prenent la feina del GrupIREF com a referent- amb els valors del lleure.

Durant una setmana de convivència estimularem el pensar reflexiu, atent i curós dels infants fent-los cavil·lar sobre qüestions rellevants i de molta vigència a través de jocs i activitats divertides.

Estar immersos dins el Parc del Garraf ens permetrà gaudir d’un entorn de molta riquesa natural. Aquest esdevindrà un escenari ideal per incorporar la fauna i la flora de l’entorn a les activitats com a estímul directe des d’on començar a pensar.

A banda de les activitats filosòfiques específiques, que es faran en grups petits d’infants per edats separades, també es contemplen activitats pròpies del lleure com ara gimcanes, dinàmiques de grup, estones de piscina, excursions i jocs de nit.

Tot un còmput de propostes educatives pensades per gaudir de l’oportunitat de conviure sota l’estímul d’aprendre gaudint i compartint.

 

Per qualsevol dubte dirigiu-vos al correu grupiref@grupiref.org

 

Podeu reservar una plaça omplint el següent formulari fins el dia 23 d’abril. L’admissió es realitzarà en estricte ordre d’inscripció. 

FORMULARI DE PREINSCRIPCIƓ