El camí a l’escola

Publicat per Grupiref el 20/01/2015 a Art, Cinema |

Caminoalaescuela   Fitxa tècnica i artística Títol original : Sur le chemin de l’école Direcció: Pascal Plisson Guió: Marie-Claire Javoy y Pascal Plisson Escenari: Marie-Claire Javoy et Pascal Plisson Fotografía: Simon Watel Música: Laurent Ferlet Imatge: Simon Watel So: Emmanuel Guionet Montatge: Sarah Anderson, Sylvie Lager Productor: Barthélémy Fougea i Stéphanie Schorter País: Francia Any: 2013 Durada: 75 min. Llengües en la versió original: masaï, arab, castellà i bengalí.

Documental que explica les vivències de quatre nens i nenes, d’entre set i onze any i de quatre continents diferents en el seu camí cap a l’escola. Jackson ha de travessar la perillosa sabana de Kenyà al llarg de 15 km i no pot deixar-se la cantimplora plena d’aigua; Carlos, creua 18 km a cavall per la Patagònia argentina; Zahira, del Marroc, camina 22 quilòmetres, – unes quatre hores-, per un camí de muntanyes escarpades. Samuel, a l’Índia: la seva escola està a només quatre quilòmetres de casa seva… però hi ha d’arribar en cadira de rodes.

El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte “Camí a l’Escola” entre el 15 de gener i el 28 de febrer, a les tanques del Jardí del carrer Còrsega. Un projecte que consisteix en un documental de producció francesa i una exposició fotogràfica.

Podeu demanar la guia per treballar-la a grupiref@grupiref.org

Pensar amb el cinema .:. Pensar els drets .:. Pensem-hi  Copyright © GrupIREF 2013. Tots els drets reservats.
Tema Desk Mess Mirrored, modificat per Marcelo Aurelio. Il·lustració Clàudia de Puig Ripoll.

Instagram Twitter Facebook youtube    /   GrupIREF està vinculat a:  ICPIC IAPC sophia network Brila Federación Mexicana de Filosofía para Niños, A.C. CAT   ESP   ENG   Enllaços   Política de privacitat   Aviso legal   Política de cookies